ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

211 770 99 71

ΥΤΟΝ ΒΕΡΤΗΣ

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
4.5/5 - (16 ψήφοι)

ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ

Νίκος Βέρτης

ΕΝΑΡΞΗ

Δεκέμβριος 2016

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Σάββατο, Κυριακή

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

23.00

ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ

-

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ

-

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Πέτρου Ράλλη 38

ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

iKRATISI

Κράτηση ΥΤΟΝ ΒΕΡΤΗΣ

Διεύθυνση ΥΤΟΝ: Πέτρου Ράλλη 38

ΥΤΟΝ ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ 

ΥΤΟΝ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 38 - ΙΤΟΝ

Ένας νέος χώρος που προορίζεται αποκλειστικά για την νυχτερινή διασκέδαση είναι το νέο κέντρο νυχτερινής διασκέδασης YTON. Βρίσκεται στην Πέτρου Ράλλη 38 (Αποθήκες Μπήτρου) στον χώρο που τον Απρίλιο 2016 διοργανώθηκε το Mad Walk The Fashion Music Project 2016. Το κέντρο διασκέδασης ΥΤΟΝ είναι ένας τεράστιος χώρος που μπορεί να εξυπηρετήσει χιλιάδες κόσμο. Η πρόσβαση και η στάθμευση είναι εύκολος τρόπος μιας και βρίσκεται σε θέση έξω από το πολυσύχναστο κέντρο της Αθήνας με τις επακόλουθες δύσκολες συνθήκες προσβασιμότητας. Το ΥΤΟΝ είναι καθόλα έτοιμα να ανοίξει τις πύλες του και να ικανοποιήσει το πολυπληθές κοινό του Νίκου Βέρτη. Στον εσωτερικό χώρο του ΥΤΟΝ τα πάντα είναι έτοιμα, μετά από πολύμηνες εργασίες κατασκευής. Τα πάντα είναι διαμορφωμένα από την αρχή έχοντας μια κεντρική μεγάλη πίστα και δύο επίπεδα τραπεζοκαθισμάτων για το κοινό. Οι ηχητικές εγκαταστάσεις είναι οι τελειότερες του είδους τους και προσφέρουν τέλειο ήχο σε κάθε κομμάτι του τεράστιου χώρου. Το σίγουρο είναι ότι το ΥΤΟΝ θα γίνει ένα νέο hot spot της νυχτερινής διασκέδασης. 

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ ΥΤΟΝ

Ο Νίκος Βέρτης είναι ο καλλιτέχνης που ξεκίνησε την καλλιτεχνική πορεία του από την Θεσσαλονίκη αλλά και πολλές άλλες πόλεις της βορείου Ελλάδος. Ο Νίκος Βέρτης με την ωραία σκηνική παρουσία του και την αυθεντική λαϊκή  φωνή του, άρεσε στο κοινό και οι επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Ρόδον» το 2002 κράτησαν δύο σεζόν. Υπογράφει συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Polydor το 2003 και κυκλοφορεί το πρώτο του cd album με τίτλο «Πολύ απότομα βραδιάζει» που περιλαμβάνει 15 τραγούδια όπως «Αστέρι μου», «Πολύ απότομα βραδιάζει», «Σαν τρελός σε αγαπάω», «Αν είσαι αγάπη», «Βράδιασε», «Να με θυμάσαι» κ. άλ. σε μουσική και στίχους καταξιωμένων δημιουργών που πίστεψαν στο όνομα Νίκος Βέρτης, όπως του Γιάννη Σταμπουλίδη, του Βαλάντη, του Νίκου Παπαδόπουλου, του Πάνου Φαλάρα, του Νίκου Βώνη και άλλων.

Το cd γίνεται σε μικρό διάστημα πλατινένιο και ο Νίκος Βέρτης βάζει γερά θεμέλια στη δισκογραφία και γενικά στο Ελληνικό τραγούδι. Τα επόμενα χρόνια ο Νίκος Βέρτης διαδέχεται την μια επιτυχία μετά την άλλη. Κυκλοφορεί μεγάλους δίσκους που γίνονται διπλά πλατινένιοι από την μεγάλη αγάπη των φίλων του. Βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών air play σε κάθε νέο τραγούδι του. Ο Νίκος Βέρτης έχει εμφανιστεί στις μεγάλες πίστες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας κάνοντας ρεκόρ εισιτηρίων σε πολλές εμφανίσεις του. Το καλοκαίρι ο Νίκος Βέρτης εμφανιζόταν  στο ORAMA στη Θεσσαλονίκη στη πόλη που τον ανέδειξε,  με απόλυτη επιτυχία και το μαγαζί ήταν  ασφυκτικά γεμάτο κάθε Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο.  Την φετινή χειμερινή περίοδο ο Νίκος Βέρτης και το ΥΤΟΝ θα αποτελέσουν τον κεντρικό σταθμό διασκέδασης της Αθήνας, για πολύ χορό, καλό τραγούδι και χαμηλές τιμές. Από τις 16 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του μας καλούν για αξέχαστες βραδιές στη πίστα του ΥΤΟΝ του νέου νυχτερινού μαγαζιού που θα γίνει το κόσμημα της διασκέδασης στην Αθήνα. Κρατήσεις θέσεων στο ΥΤΟΝ show του Νίκου Βέρτη, μπορείτε να κάνετε είτε μέσω του site μας είτε τηλεφωνικά στο  211 770 9971.

ΥΤΟΝ ΒΕΡΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ                   

Κρατήσεις για τον Νίκο Βέρτη μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικά στο 2117709971.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ ΥΤΟΝ - ΙΤΟΝ

Η διεύθυνση του νυχτερινού μαγαζιού είναι Πέτρου Ράλλη 38

ΤΙΜΕΣ ΦΙΑΛΗΣ ΥΤΟΝ ΒΕΡΤΗΣ

Η τιμή της φιάλης είναι  

 

 

 

VIDEO

Nikos Vertis - Min Argeis