ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

211 770 99 71

TEN TEN LIVE STAGE

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
3.95/5 - (21 ψήφοι)

ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ

Κωστόπουλος

ΕΝΑΡΞΗ

Οκτώβριος 2022

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Παρασκευή,Σάββατο,Κυριακή

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

23.00

ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ

Απλή φιάλη 

120€/4 άτομα

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Γρηγορίου Λαμπράκη 1

ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

iKRATISI

TEN TEN LIVE STAGE

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 2117709971

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΡΕΒΕΝΑΣ- ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

Με ένα δυνατό opening θα ξεκινήσει και η χειμερινή σεζόν 2022-2023, στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης « TEN TEN LIVE STAGE». Από 7 Οκτωβρίου, στο ιστορικό πλέον TEN TEN LIVE STAGE που βρίσκεται στη Γρηγορίου Λαμπράκη 1 στη Νίκαια, η διάθεση για μια νυχτερινή διασκέδαση θα φθάσει στα ύψη. Το μουσικό σύνολο των καλλιτεχνών που θα μας χαρίζουν βραδιές γεμάτες καλό λαϊκό τραγούδι και θα γεμίζουν με άλλο αέρα τις νύχτες μας είναι έτοιμο και μας περιμένει όλους να μας χαρίσει το απόλυτο στη μουσική διασκέδασή μας. Τα δυνατά ονόματα των καλλιτεχνών που θα βρίσκονται την φετινή σεζόν στο TEN TEN LIVE STAGE θα σφραγίσουν και θα προσφέρουν με πολύ όρεξη την καλύτερη νυχτερινή διασκέδαση του χειμώνα. Ο Χάρης Κωστόπουλος, Αλέξης Πρεβενάς, η Νάιρα Αλεξοπούλου, η Μαρία Σταυροπούλου και η Εύα Ρήγα,   εγγυώνται με τις επιτυχίες τους να ξεχωρίσουν και με τις καλλιτεχνικές δυνάμεις τους το TEN TEN LIVE STAGE θα γίνει το hot spot της Αθήνας και φέτος το χειμώνα. 

 

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ TEN TEN LIVE STAGE

 Ο Χάρης Κωστόπουλος κατάγεται από την Αριδαία. Ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού από μικρή ηλικία σε διάφορα κέντρα διασκέδασης στην Έδεσσα την Βέροια και σε άλλες πόλεις της Μακεδονίας. Επίσης ασχολήθηκε με την σύνθεση τραγουδιών και έγραψε στίχους και μουσική σε πολλούς και σημαντικούς τραγουδιστές όπως στον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Βασίλη Καρρά, τον Λευτέρη Πανταζή και πολλούς άλλους. Ο Χάρης Κωστόπουλος έχει κυκλοφορήσει πολλούς δίσκους που έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες. Τελευταίες επιτυχίες «Για να ξέρεις», «Πίνω και γυρίζουν όλα το 2019, «Το μαχαίρι» το 2020 και «Όταν τελειώσεις με τα κλάματα» το 2021. Ο Χάρης Κωστόπουλος είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες, έχει κάνει μεγάλα βήματα στη καριέρα του και οι επιτυχίες έρχονται χρόνο με τον χρόνο. Υπολογίζει στην ομαδική δουλειά και στις καλές συνεργασίες. Μια από αυτές θα είναι και η συνεργασία του με τον Αλέξη Πρεβενά και την Νάιρα Αλεξοπούλου στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης TEN TEN LIVE STAGE.

ΠΡΕΒΕΝΑΣ TEN TEN LIVE STAGE

Ο Αλέξης Πρεβενάς είναι τραγουδιστής και έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο The Voice το 2018, οπου και έφθασε μέχρι τον τελικό. Ο Αλέξης Πρεβενάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λαύριο και η καταγωγή του είναι από την Αράχωβα της Ορεινής Ναυπακτίας. Με γονείς καθηγητές μουσικής το 2002 πήρε δίπλωμα ως καθηγητής πιάνου. Το τραγούδι όμως τον κέρδισε και τα τελευταία χρόνια εργάζεται δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες. Τελευταίες μεγάλες επιτυχίες του Αλέξη Πρεβενά είναι τα τραγούδια «Σταυρούλα», «Όλες οι μελαχρινές», «Το κάρμα». Ο Αλέξης Πρεβενάς θα εμφανίζεται από 7 Οκτωβρίου στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης TEN TEN LIVE STAGE μαζί με τον Χάρη Κωστόπουλο και την Νάιρα Αλεξοπούλου. 

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ TEN TEN LIVE STAGE

Η Νάιρα Αλεξοπούλου γεννήθηκε στην Αρμενία και από μικρή ήρθε στην Ελλάδα.  Ασχολείται πολλά χρόνια με το επαγγελματικό τραγούδι και έχει συνεργαστεί με πολλούς τραγουδιστές όπως με τον Λευτέρη Πανταζή, τον Βασίλη Καρρά, τον Στέλιο Ρόκκο, τον Χρήστο Χολίδη και πολλούς άλλους. Η Νάιρα Αλεξοπούλου τον Ιανουάριο του 2022 έγινε παίκτρια στα τηλεοπτικά επεισόδια της  «Φάρμας». Στον επαγγελματικό τομέα και στη δισκογραφία η Νάιρα Αλεξοπούλου έχει μέχρι στιγμής πολλές επιτυχίες. Τελευταίες επιτυχίες «Χρειάζεσαι Γιατρό», «Είσαι τρελός», «Προκαλείς», «Ζήτα ότι Θες», «Αρρωσταίνω», «Εμμονή» από την συνεργασία της με την Heaven Music. Η Νάιρα Αλεξοπούλου μαζί με τον Αλέξη Πρεβενά και τον Χάρη Κωστόπουλο θα βρίσκονται από 7 Οκτωβρίου στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Ten Ten live stage.   

 

 

 TEN TEN LIVE STAGE ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΕΣ

Η Τιμή της φιάλης είναι στα 120€/4 άτομα.

  ΤΕΝ ΤΕΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Η διεύθυνση είναι Γρηγορίου Λαμπράκη 1, Αθήνα

TEN TEN ΚΡΑΤΗΣΗ

Για να κάνετε κράτηση στο νυχτερινό κέντρο ten ten live stage καλέστε στο 2117709971

VIDEO

Χάρης Κωστόπουλος - Όταν τελειώσεις με τα κλάματα (Official Lyric Video) 2021