ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

211 770 99 71

Στέλλα Καλλή

ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΛΗ

Η Στέλλα Καλλή γεννήθηκε στην Αθήνα. Στα πρώτα έξι χρόνια της ζωής της βρίσκεται με τους γονείς της στην Σαουδική Αραβία και κατόπιν μετακομίζουν στην Κύπρο που είναι η καταγωγή της. Η Στέλλα Καλλή αγαπούσε το τραγούδι και την μουσική από μικρή ηλικία. Οι γονείς της έφτιαξαν ένα μικρό στούντιο στο σπίτι που έμεναν για να ασχολείται και να πειραματίζεται με την μουσική που τόσο αγαπούσε. Στην Κύπρο έμεινε μέχρι την ηλικία των 18 χρόνων και έπειτα έφυγε για σπουδές στην Νέα Υόρκη.

Η Στέλλα Καλλή σπούδασε μουσικολογία και πήρε πτυχίο διδασκαλίας στη φωνητική από το Queen's College City University of N.Y, μιλάει Αγγλικά Ισπανικά και Γερμανικά και παίζει κιθάρα.  Αφού τελείωσε τις σπουδές της και πήρε το πτυχίο της ήρθε και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και εμφανίστηκε σε μεγάλες πίστες δίπλα σε καταξιωμένους ερμηνευτές. Την σεζόν 2010-2011 η Στέλλα Καλλή συνεργάζεται με τον Γιάννη Πάριο και τον Σταμάτη Γονίδη και εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης FEVER.

Οι εμφανίσεις της ενθουσιάζουν όχι μόνο τους συναδέλφους της αλλά και το κοινό που την παρακολούθησε και διασκέδασε μαζί με την καταπληκτική φωνή της. Την επόμενη σεζόν ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και κάνει μεγάλη επιτυχία συνεργαζόμενη με τον Γιάννη Πάριο και την Φανή Δρακοπούλου στη Πύλη Αξιού. Η επιτυχία της είναι εξίσου μεγάλη και ελπιδοφόρα για το μέλλον. Την καλλιτεχνική σεζόν 2015-2016 η Στέλλα Καλλή συνεργάζεται με την Νατάσα Θεοδωρίδου στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης VOX. Δισκογραφικά η Στέλλα Καλλή έχει κάνει δύο singles το «Ο κόσμος να χαλάσει», ένα ντουέτο με τον Γιάννη Πάριο στη νέα συνεργασία Γιάννη Πάριου και Φοίβου, και το «Χριστούγεννα 2010» μια νέα ενορχήστρωση του Φοίβου στο classic τραγούδι των Χριστουγέννων, που ερμηνεύουν όλοι οι καλλιτέχνες τις Spicy, η Στέλλα Καλλή, η Έλλη Κοκκίνου, ο Θάνος Πετρέλης, ο Νίνο, ο Πάνος Καλίδης, η Ελισάβετ Σπανού, ο Ιωακείμ Φωκάς και η παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου.  

Την χρονιά 2012 η Στέλλα Καλλή κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της με τίτλο «Σου ρίχνω άκυρο» σε μουσική Φοίβου και στίχους Γ. Μαραγκού. Το 2013 το τραγούδι «Αρνούμαι» σε μουσική και στίχους του Φοίβου αποσπά πολύ καλές κριτικές. Το 2014 Η Στέλλα Καλλή κυκλοφορεί το τραγούδι με τίτλο «Υπεύθυνοι είμαστε», σε στίχους και μουσική Φοίβου από την δισκογραφική εταιρεία Spicy και γίνεται αμέσως μεγάλη επιτυχία. Το 2016 η Στέλλα Καλλή συνεχίζει την πορεία της στη δισκογραφία και εμφανίζει το πρώτο της μεγάλο δίσκο με τον τίτλο «Όλα μου τα σ΄αγαπώ», από την δισκογραφική εταιρεία Cobalt Music,  με 10 τραγούδια επιτυχίες σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Θάνου Παπανικολάου, της Βίκυς Γεροθόδωρου,, του Δημήτρη Τσάφα, του Σταύρου Σταύρου, και του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη. Τα τραγούδια «Πλάτη», «Η αγάπη τα χει όλα», «Κάποια άλλη», «Δεν τα καταφέραμε» είναι τραγούδια που ακούγονται στο ραδιόφωνο και σφραγίζουν καλλιτεχνικά την πολύ καλή πορεία που θα έχει η Στέλλα Καλλή στο μέλλον. Την καλοκαιρινή σεζόν 2016 και από τις 26 Αυγούστου, η Στέλλα Καλλή θα εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ΘΕΑ μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο.