ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

211 770 99 71

Πάνος Κιάμος

ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ

CLUB 22

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Πάνος Κιάμος γεννήθηκε στην Αθήνα. Τελειώνοντας το λύκειο δίνει πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική σχολή. Όπως δηλώνει ο ίδιος σε μια συνέντευξή του το κάνει για να ευχαριστήσει τους γονείς του οι οποίοι όμως γνώριζαν ότι και από μικρός αγαπούσε το τραγούδι. Πριν ακόμα βγουν τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων ο Πάνος Κιάμος είχε ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για να μπει σε ένα νυχτερινό μαγαζί ως τραγουδιστής.    Σπουδάζει μουσική, μαθαίνει κιθάρα και θεωρία. Παράλληλα αρχίζει να εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά. Έτσι λοιπόν σε ηλικία 18 χρόνων, το 1994 ο Πάνος Κιάμος, έχοντας έμφυτη κλίση στο τραγούδι, ξεκινάει το μεγάλο όνειρό του, το οποίο είναι μια θέση στην Ελληνική μουσική σκηνή. Έχει μεγάλη αγάπη στο τραγούδι και επίσης μεγάλη υπομονή.

Ο Πάνος Κιάμος από τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής του σταδιοδρομίας είναι στο πλευρό μεγάλων και καταξιωμένων τραγουδιστών όπως του Μάκη Χριστοδουλόπουλου του Τόλη Βοσκόπουλου, της Ελένης Δήμου και άλλων, και το όνομά του δεν αργεί να γίνει γνωστό στο Ελληνικό κοινό για την υπέροχη φωνή του και τη σκηνική παρουσία του. Είναι ένας ωραίος νέος με ήθος, με ενέργεια, και δεν παρασύρεται από τα φώτα της δημοσιότητας. Και ο κόσμος που τον ακούει είναι στο πλευρό του.

Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου είναι και οι συνεργάτες του, που πιστεύουν σε αυτόν και του γράφουν καλά τραγούδια. Οι δισκογραφικές δουλειές του Πάνου Κιάμου είναι πολλές, να αναφέρω μερικές με τα τραγούδια που του χάρισαν επιτυχία και έγιναν χρυσά ή πλατινένια. 1998 το άλμπουμ «Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη» όπου ξεχωρίζουν τα τραγούδια, Όλα για σένα μιλάνε, Μικρή τρελή, Τρελός για σένα, Η πέτρινη καρδιά σου, Σπάστα όλα σπάστα, το 1999 το άλμπουμ «Δεν είσαι μόνη» με τις επιτυχίες Όλα πάγος, Μια μαχαιριά, Δεν είσαι μόνη, το 2000 «Του έρωτα Φεγγάρια» Γύρνα πίσω, Μαύρη πεταλούδα, Δεν ζούμε πια μαζί, το 2002 «Της νύχτας όνειρο», Αληθινά, Αρκετά, Τώρα μπορώ, το 2003 το άλμπουμ «Το γέλιο σου κλαίει» με τραγούδια που ξεχωρίζουν, Είσαι το πάθος μου, Αγάπη μου μεγάλη, Η αγάπη θέλει πράξεις, το 2004 το άλμπουμ που έγινε χρυσό «Πάνος Κιάμος Live στο Fix» με 30 τραγούδια από το Fix στη Θεσσαλονίκη, το 2005 «Είσαι παντού» με ξεχωριστές επιτυχίες Είσαι παντού, Σαν ταινία παλιά, Βρές λίγο χρόνο, το 2006 «Μόνιμα ερωτευμένος» Έχω πονέσει γι αυτήν, Μόνιμα ερωτευμένοι, Όλα εντάξει, το 2007 κυκλοφορεί το cd single «Μετακομίζω», το οποίο γίνεται χρυσό, επίσης χρυσό και το άλμπουμ που κυκλοφορεί την ίδια χρονιά με τίτλο «Γύρνα σε μένα», με τις ξεχωριστές επιτυχίες Κακιά συνήθεια, Το δωμάτιο, Μια ολόκληρη ζωή, Εύκολα, το 2008 «Πάνος Κιάμος Live οι δικές μας νύχτες», με ζωντανές ηχογραφήσεις από Άνοδο της Αθήνας και Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη, το 2008 το cd single «Ίσως», επίσης το 2008 το άλμπουμ «Για αγάπη ετοιμάσου» που έγινε πλατινένιο, με τραγούδια όπως Απόψε φόρα τα καλά σου, Πόσο, Αστέρι μου, το 2010 κυκλοφορεί το «Θα ζήσω για μένα» που γίνεται 4 φορές πλατινένιο με τα τραγούδια όπως Θα ζήσω για μένα, Αυτός σου πάει, Σφύριξα….. κι έληξες,

Απίστευτο, το 2011 το άλμπουμ «Πάνος Κιάμος best of», το 2011 το «Ολοκαίνουργιος», το 2012 «Κρύσταλλα», το cd με 7 ραδιοφωνικά hits, Κρύσταλλα, Το αίμα μου πίσω, Νίκησες πάλι, Επειδή μπορώ, Γροθιά στο μαχαίρι, Με πείραξες και το Φωτιά με φωτιά, το 2013 «Δεν θέλω επαφή», το 2014 το single «Δυο μάτια μπλέ» σε συνεργασία με τους Goin Through, το 2015 το «Από αστέρι σε αστέρι». Ο Πάνος Κιάμος εμφανίστηκε με μεγάλη επιτυχία στις πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, το 2005 και το 2006 στα Αστέρια της Γλυφάδας, την χειμερινή σεζόν το 2006 στην Άνοδο στην οδό Πειραιώς, στην Αθήνα, το 2007 και 2008 στο Politia Live και Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη, το 2009 στα Αστέρια της Γλυφάδας, τα μετέπειτα τρία χρόνια στο Ποσειδώνιο, τον χειμώνα του 2012 στο Club 22 στην αρχή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, το 2013 στο Fix Live, το 2014 στο Politia Live Clubbing Θεσσαλονίκης και στο Club 22 Live stage στην Αθήνα. Επίσης ο Πάνος Κιάμος έχει κάνει περιοδείες στο εξωτερικό και έχει επισκεφτεί πολλές πόλεις στην Κύπρο, στη Γερμανία, στην Αμερική, στον Καναδά, στην Αυστραλία. Οι παραστάσεις του είναι sold out και γίνεται δέκτης αγάπης από όλους τους ομογενείς.

Τον χειμώνα του 2016,  ο Πάνος Κιάμος συνεργάζεται με την Αγγελική Ηλιάδη και τους Kings, στο Club 22 Βουλιαγμένης 22.