ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

211 770 99 71

ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ

ikratisi.gr - Κρατήσεις στα Μπουζούκια

Στο ikratisi.gr και στη στήλη «ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ» μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για όλα τα μπουζούκια στην Αθήνα, που λειτουργούν την περίοδο αναζήτησής σας και επίσης πληροφορίες για τα νέα σχήματα που θα εμφανιστούν στις πίστες των κέντρων διασκέδασης τις επόμενες χρονικές περιόδους. Οι αναλυτικές πληροφορίες αφορούν τους τραγουδιστές των σχημάτων, την νυχτερινή πίστα που τους φιλοξενεί, τις ημέρες λειτουργίας των εμφανίσεων, την ώρα προσέλευσης και τις τιμές εισόδου ή φιάλης.

Επίσης υπάρχει αναλυτικός χάρτης - οδηγός πρόσβασης στο νυχτερινό κέντρο και μέσω της Google στη στήλη «ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕ» παρέχονται οδηγίες πρόσβασης στο επιλεγμένο νυχτερινό κέντρο από οποιοδήποτε σημείο βρίσκεστε. Στο ikratisi.gr υπάρχει φόρμα επικοινωνίας για οποιαδήποτε πληροφορία, απορία ή ερώτηση έχετε, και αφού συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία αποστέλλετε το μήνυμά σας. Το συντομότερο δυνατόν κάθε μήνυμα θα απαντηθεί. Σας καλωσορίζουμε  λοιπόν στο ikratisi.gr, το πρώτο εύχρηστο και λειτουργικό web site κρατήσεων,  σε διάφορα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Το ikratisi.gr  αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες του προσφέρει στο κοινό του τη δυνατότητα τηλεφωνικής προκράτησης θέσεων σε διάφορα κέντρα διασκέδασης που είναι αναρτημένα και ενημερωμένα καθημερινά, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης – πληροφοριών (τηλεφωνικοί αριθμοί 211 770 99 71, 6971 744 121 WhatsUp, 6933 463 458 Wind). Επίσης στο ikratisi.gr μπορείτε απλά να κάνετε Online κράτηση θέσεων σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, συμπληρώνοντας στην φόρμα «ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ» τα απαραίτητα πεδία (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο, ημερομηνία κράτησης, αριθμός ατόμων).

Συνεργάτες μας θα επικοινωνήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα μαζί σας, για να επιβεβαιώσουν τις κρατήσεις σας. Όλα λοιπόν τα μπουζούκια της Αθήνας με ένα κλίκ στα χέρια σας για online κρατήσεις  και πλήρη ενημέρωση για τα προσεχή νυχτερινά σχήματα - πίστες. Διασκεδάστε στα καλύτερα live stage της Αθήνας στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς και προλάβετε όλες τις  προσφορές κάνοντας κράτηση σε όλα τα μπουζούκια και τις νυχτερινές πιστές.Κάντε λοιπόν τη κράτησή σας και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το ikratisi.gr ο μεγαλύτερος διαδικτυακός χώρος κρατήσεων στην Ελλάδα.