ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

211 770 99 71

GAZI LIVE

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
4.75/5 - (4 ψήφοι)

ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ

Σφακιανάκης,Πάολα

ΕΝΑΡΞΗ

Νοέμβριος 2018

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Παρασκευή, Σάββατο

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

22¨30

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

iKRATISI

Διεύθυνση Gazi live : Ιερά οδός 7-13

Κράτηση στο Gazi live : 2117709971

Gazi live ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΠΑΟΛΑ

Gazi live ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΠΑΟΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 

Το νυχτερινό κέντρο Gazi live άρχισε να λειτουργεί το 1999. Βρίσκεται επί των οδών Συγγρού και Λαγουμιτζή και έχει αυτόνομο parking. Ο χώρος του είναι μεγάλος σε δύο επίπεδα, με δυνατότητα φιλοξενίας έως και 2500 άτομα, με πανοραμική θέα στην πίστα. Στο ιστορικό του Gazi live υπάρχουν μεγάλες συνεργασίες καταξιωμένων ερμηνευτών όπως της Άννας Βίσση, του Σάκη Ρουβά, του Γιάννη Πάριου, του Νίκου Μακρόπουλου, του Νίκου Οικονομόπουλου, της Πέγκυ Ζήνα, του Νότη Σφακιανάκη και άλλων. Στο νυχτερινό κέντρο Fever την σεζόν 2015-2016 απολαύσαμε το σχήμα με τους Νίκο Οικονομόπουλο, τον Χρήστο Χολίδη και την Ήβη Αδάμου. Η συνεργασία αυτή ανέβασε τον πυρετό στην Αθηναϊκή νύχτα και οι περισσότερες βραδιές στο Fever ήταν sold out. Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Χρήστος Χολίδης και η Ήβη Αδάμου μοιράστηκαν την σκηνή του Fever και χάρισαν κέφι και άφθονη διασκέδαση στους λάτρεις της καλής Ελληνικής μουσικής. Στις 19 Μαρτίου η συνύπαρξη του τέλειου λαϊκού σχήματος τελείωσε και ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Χρήστος Χολίδης ανέβηκαν στη Θεσσαλονίκη στο Fix Live που μέχρι τις 23 Απριλίου συνέχισαν την τέλεια συνεργασία τους με τις υπέροχες βραδιές, γεμάτες διασκέδαση, που χάρισαν στους Θεσσαλονικείς φίλους τους. Την σεζόν 2016-2017 στο Fever εμφανίστηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Πάολα. Ένα τέλειο σχήμα που το αγκάλιασε με πολύ αγάπη το αθηναϊκό κοινό. Την σεζόν 2017-2018 στο Fever ο Νότης Σφακιανακης και η Πέγκυ Ζήνα ανέβηκαν στη πίστα και επανέλαβαν μια πετυχημένη συνεργασία που πραγματοποίησαν το 2014 στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Φωταέριο». Φέτος ο Νότης Σφακιανάκης και η Πάολα θα είναι τα δύο μεγάλα αστέρια που θα ανέβουν στο «Fever» με μια συνεργασία σταθμός που θα ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας. 

 

Τηλέφωνο κρατήσεων gazi live

GAZI LIVE ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ο καλλιτέχνης που αφουγκράζεται τον παλμό της εποχής, τις αγωνίες της κοινωνίας, τους ρυθμούς της και με σεβασμό και ψυχραιμία εκφράζει τα τραγούδια του. Όλα τα τραγούδια του έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες γιατί είναι εξαιρετικών προδιαγραφών. Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ο τραγουδιστής που ξέρει καλά την ψυχαγωγία γιατί μιλάει στην ψυχή των ανθρώπων. Την καλοκαιρινή σεζόν 2018 ο Νότης εντυπωσίασε στη πίστα του νυχτερινού κέντρου «Ακρωτήρι» με την Καίτη Γαρμπή. Η νέα συνεργασία του με την Πάολα, θα αφήσει εποχή στην Αθηναϊκή νύχτα.

GAZI LIVE ΠΑΟΛΑ

Η Πάολα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Συκιά της Χαλκιδικής. Ξεκίνησε από μικρή ηλικία να κυνηγάει το όνειρό της, αφού μεγάλωσε σε οικογένεια που ο πατέρας της και η μητέρα της ήταν επαγγελματίες τραγουδιστές. Σε ηλικία 18 ετών η Πάολα υπέγραψε το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο και σε ηλικία 19 ετών τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο «Μαμούνια» στη Θεσσαλονίκη. Ο Σταμάτης Γονίδης πίστεψε στο ταλέντο της και την έφερε στην Αθήνα στο Frangelico. Η Πάολα αρχίζει και γίνεται ευρύτερα γνωστή, οι θαυμαστές της αυξάνονται και τα τραγούδια της γίνονται επιτυχίες. Η Πάολα έχει συνεργαστεί εκτός από τον Σταμάτη Γονίδη, με τον Χρήστο Μενιδιάτη στο Frangelico, με τον Αντύπα στα Αστέρια, το 2008 με τον Στέλιο Ρόκκο στα Άστρα Θεσσαλονίκης και τον χειμώνα στο Frangelico, με τον Διονύση Μακρή, την Χριστίνα Κολέτσα και Χρήστο Κυπριανίδη στο Romeo και στο Φιξ στη Θεσσαλονίκη, με τον Στέλιο Ρόκκο στο νυχτερινό κέντρο «Πύλη Αξιού» στη Θεσσαλονίκη το έτος 2010, με τον Χρήστο Χολίδη στο Teatro, με τον Γιώργο Μαζωνάκη αρχικά στη Θεσσαλονίκη στο «Πύλη Αξιού» και μετά στην Αθήνα στο Βοτανικό, με τον Νίνο και τον Νίκο Οικονομόπουλο στο ΘΕΑ, με τον Νίνο και τον Ιωακείμ Φωκά στο Fix της Αθήνας. Την σεζόν 2011-12 ανανεωμένη όσο ποτέ συνεργάζεται με τους Γιώργο Παπαδόπουλο και Κώστα Μαρτάκη στη Πύλη Αξιού και με την Πέγκυ Ζήνα στο ΘΕΑ. Το 2012-13 βρίσκουμε την Πάολα μαζί με τον Βασίλη Καρρά και τον Παντελή Παντελίδη στο Teatro Music Hall. Το 2013 τραγουδάει με τον Παντελή Παντελίδη τον Stan και την Τάμτα στο Teatro στην Αθήνα και στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη. 2014 το σχήμα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις Γιώργος Μαζωνάκης Πάολα Παντελής Παντελίδης στο Teatro και 2015 με τον Γιάννη Βαρδή και τον Γιώργο Λιανό στην Πύλη Αξιού. 2015 η Πάολα συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα στο Teatro και το 2016 στο ίδιο νυχτερινό κέντρο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα. Η δισκογραφική της πορεία είναι ανοδική από το 2005 με το Album «Αθόρυβα», το 2008 «Περάσαμε με Κόκκινο», 2012 «Γίνε Μαζί μου Ένα», 2013«Live Μετά Τα Μεσάνυχτα», 2013«Η Μόνη Αλήθεια», 2015«Κρύβω Αλητεία», 2017 Πάολα Live, 2018 Πάολα «Δε Σε Φοβάμε Ουρανέ» ένα πετυχημένο άλμπουμ σε συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους.  Η φωνή της Πάολα είναι καθαρά γνήσια λαϊκή φωνή και γνωρίζει καλά το λαϊκό τραγούδι, γι αυτό και η ανοδική της πορεία είναι αναμφισβήτητη. Η συνεργασία που αναμένεται με τον Νότη Σφακιανάκη στο «Gazi live», φέτος το χειμώνα, θα είναι η συνεργασία φωτιά στη διασκέδαση.             

GAZI LIVE ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Η διεύθυνση του νυχτερινού κέντρου GAZI LIVE είναι Ιερά οδός 7-13.

GAZI LIVE ΤΙΜΕΣ ΦΙΑΛΗΣ

Οι τιμές θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΚΡΑΤΗΣΗ GAZI LIVE

Για κράτηση στο νυχτερινό κέντρο GAZI LIVE μπορείτε να κάνετε μέσω του site μας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνήστε στο 2117709971

GAZI LIVE ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Το τηλέφωνο κρατήσεων του νυχτερινού κέντρου GAZI LIVE για το σχήμα Σφακιανάκης Πάολα είναι 2117709971

     

 

VIDEO

Νότης Σφακιανάκης - Τα Πιο Μεγάλα Σ' Αγαπώ - Επίσημο Βίντεο