ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

211 770 99 71

ΦΩΣ

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
4.63/5 - (41 ψήφοι)

ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ

Καίτη Γαρμπή, Στέλλα Καλλή

ΕΝΑΡΞΗ

Νοέμβριος 2016

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Σάββατο, Κυριακή

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

23.30

ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ

Σάββατο 

Κανονική τιμή

140€/4

Φοιτιτική τιμή

120€/6

Κυριακή

Κανονική τιμή

140€/4

Φοιτιτική τιμή

110€/6

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ

15€

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Ιερά οδός 7-11

ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

iKRATISI

ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΦΩΣ : ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 11

ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΩΣ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2117709971

ΦΩΣ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΓΑΡΜΠΗ ΚΑΛΛΗ

ΦΩΣ ΓΑΡΜΠΗ ΚΑΛΛΗ

Δύο μεγάλα ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού ενώνουν τις φωνές τους και ανεβαίνουν στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου «ΦΩΣ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ» στα τέλη του μηνός Νοεμβρίου. Η Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή συνεργάζονται για πρώτη φορά και ετοιμάζονται να μας διασκεδάσουν με τα πιο καλά λαϊκά τραγούδια και θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν τον πήχη της λαϊκής διασκέδασης πολύ ψηλά. Ίσως είναι το καλύτερο χειμωνιάτικο σχήμα της σεζόν 2016-17. 

ΦΩΣ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ

Το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «ΦΩΣ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ» βρίσκεται στο Γκάζι στην οδό Βουτάδων 6 και είναι μια από τις αγαπημένες μουσικές σκηνές της πόλης της Αθήνας. tο «ΦΩΣ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ» βρίσκεται στο χώρο του πρώην Tas Stage και λειτούργησε για πρώτη φορά το 2011 φιλοξενώντας μια έντεχνη και αγαπημένη καλλιτέχνιδα την Ηρώ. Τις επόμενες χρονιές από την σκηνή του πέρασαν πολύ γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο Μπάμπης Στόκας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Δημήτρης Μπάσης, η Μελίνα Ασλανίδου, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους, ενώ στην περσινή σεζόν εμφανίστηκαν, η Γλυκερία, ο Μανώλης Λιδάκης και ο Μανώλης Κονταρός. Φέτος την χειμερινή σεζόν θα δούμε μια ανατρεπτική συνεργασία με το δίδυμο Γαρμπή Καλλή και οι φωνές των δύο αυτών καλλιτεχνών θα απογειώσουν το κέφι με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που έχει λείψει από την νυχτερινή Αθήνα. 

ΓΑΡΜΠΗ - ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ - ΦΩΣ 

Η Καίτη Γαρμπή είναι έχει πάνω από 25 χρόνια στην Ελληνική δισκογραφία και έχει κυκλοφορήσει πλήθος μουσικών albums και singles. Το 1989 κυκλοφόρησε την πρώτη δισκογραφική δουλειά της με το album «Πρόβα», το 1990 κυκλοφόρησε το album «Γυαλιά καρφιά» και το 1991 το album «Ένταλμα συλλήψεως». Τα επόμενα χρόνια η Καίτη Γαρμπή έλαμψε στη δισκογραφία δίνοντας κάθε χρόνο μέχρι και φέτος 2016, ένα album κάθε χρόνο. Η πορεία της είναι γεμάτη με πλατινένιους δίσκους, αμέτρητες συναυλίες και πολλές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους Έλληνες ερμηνευτές. Η Καίτη Γαρμπή το 2014 και το 2015 έκανε στροφή προς το live clubbing, εμφανιζόταν στο Central Live και στο Apotheke με μεγάλη επιτυχία. Η κορυφαία λοιπόν και διαχρονική Καίτη Γαρμπή τον χειμώνα του 2016 θα εμφανίζεται στο «ΦΩΣ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ» μαζί με την πανέμορφη και εκρηκτική Στέλλα Καλλή συνδέοντας με τα τραγούδια τους το παρελθόν και το παρών του Ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.   

ΚΑΛΛΗ ΦΩΣ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ

Η Στέλλα Καλλή βρίσκεται φέτος στα καλύτερά της και κάνει εξαιρετικές συνεργασίες. Ήδη κυκλοφόρησε τον πρώτο ολοκληρωμένο της album, με την υπογραφή του μεγάλου συνθέτη της εποχής μας, Γιώργο Θεοφάνους με τον τίτλο «Όλα μου τα σ΄αγαπώ» και απέσπασε εξαιρετικές κρητικές. Τον χειμώνα που μας πέρασε είχε μια εξαιρετική συνεργασία με την Νατάσα Θεοδωρίδου στο «VOX». Η Στέλλα Καλλή έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους τραγουδιστές όπως με τον Χρήστο Μενιδιάτη, τον Γιώργο Γιαννιά και τον Νίκο Οικονομόπουλο. Είναι σίγουρο ότι η Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή θα πραγματοποιήσουν ένα μοναδικό ταξίδι στη λαϊκές επιτυχίες και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.  

ΚΡΑΤΗΣΗ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΦΩΣ

Για να κάνετε κράτηση στο σχήμα Γαρμπή - Καλλή στην Ιερά οδό μπορείτε να καλέσετε στο 211-7709971

ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΦΩΣ 

Η διεύθυνση του νυχτερινού κέντρου Φως είναι στην Ιερά οδός 11

ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ ΦΩΣ

Η τιμή της φιάλης για το Φώς είναι