ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

211 770 99 71

ΦΟΙΝΙΚΑΣ CLUB

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

4.87/5 - (30 ψήφοι)

ΕΝΑΡΞΗ

04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

23.30

ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ

ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ 100€/6 ΑΤΟΜΑ

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ

10€

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Ηρώων Πολυτεχνείου 76 Χαϊδάρι

ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

TAG CLOUD

Ηρώων Πολυτεχνείου 46, ΧαΪδάρι

Κάντε κράτηση στο ΦΟΙΝΙΚΑΣ CLUB: 211 770 99 71

ATHENS ΦΟΙΝΙΚΑΣ CLUB

Είναι ένα από τα ιστορικά μαγαζιά στα Δυτικά προάστια που έχει τραβήξει τις καρδιές του Αθηναϊκού κοινού, με τις ατελείωτες νύχτες διασκέδασης.  Ο λόγος βέβαια για το ΦΟΙΝΙΚΑΣ CLUB στο Χαϊδάρι. Στα δυτικά προάστια στο Χαϊδάρι, στην Οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 76 (πεζόδρομο) το ΦΟΙΝΙΚΑΣ CLUB έχει δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό. Ένας πρωτότυπος χώρος με έντονα στοιχεία ανατολίτικης κουλτούρας, με διάφορα καθημερινά happenings, και πολύ ελληνική μουσική, που συνθέτουν το πακέτο της καλής νυχτερινής διασκέδασης, για όποιον επιλέξει να το επισκεφτεί.

ΧΑΙΔΑΡΙ ΦΟΙΝΙΚΑΣ CLUB

Το ΦΟΙΝΙΚΑΣ CLUB είναι ένα πολύ καλό νυχτερινό μαγαζί που κοσμεί τα Δυτικά προάστια και μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Αθηναίων. Η τοποθεσία του καταστήματος είναι πολύ καλή καθώς και η πρόσβαση και το άνετο parking που διώχνουν το άγχος της μετακίνησης και της ασφάλειας του αυτοκινήτου σας. Η διακόσμηση είναι υπέροχη, με έμφαση στα διακοσμητικά στοιχεία και τον διακριτικό φωτισμό, έτσι ώστε η ατμόσφαιρα που προσφέρεται στο κοινό που το επισκέπτεται να είναι μοναδική και να το καθιστά ένα από τα πιο αγαπημένα club της Αθηναϊκής νύχτας. Κατά τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν στο ΦΟΙΝΙΚΑΣ CLUB φιλοξενούνται καλλιτέχνες αναγνωρίσιμοι της ελληνική και ξένης showbiz και οι έμπειροι dj’ s επάνω στα decks τους διαλέγουν τις καλύτερες μουσικές επιλογές και βάζουν φωτιά στις νύχτες δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ανεπανάληπτη στην νυχτερινή διασκέδαση.

 

ATHENS FOINIKAS CLUB

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε και τους καταξιωμένους bartenders οι οποίοι δημιουργούν ιδιαίτερα εύγεστα cocktails που δίνουν μια διαφορετική χροιά στην ατμόσφαιρα του ΦΟΙΝΙΚΑΣ CLUB με εκλεκτά υλικά home made μείγματα με φρέσκα φρούτα και πολύ φαντασία. Η επιτυχία του εγχειρήματος να ανοίξει ένα club στην Αθήνα δίνοντας μια άλλη νότα στη Δυτική  πλευρά της, είναι ότι η επιχείρηση δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα της διασκέδασης ανεβάζοντας κάθε σεζόν τον πήχη όλο και πιο ψηλά έτσι ώστε να δημιουργεί αφορμές που όλοι ψάχνουμε για να διασκεδάσαμε αυτές τις δύσκολες εποχές. Και τον χειμώνα και το καλοκαίρι είναι ένα στολίδι για την περιοχή. Το καλοκαίρι το ΦΟΙΝΙΚΑΣ CLUB μετακομίζει στον εξωτερικό του χώρο με την επωνυμία ΦΟΙΝΙΚΑΣ SQUARE.

Έναν χώρο πολύ ιδιαίτερο και διαφορετικό, συνεχίζοντας την χειμερινή επιτυχία του ΦΟΙΝΙΚΑΣ CLUB. Η πρόταση λοιπόν για νυχτερινή διασκέδαση είναι δεδομένη, τα parties και τα events ατελείωτα, οι τιμές προσιτές, το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ΦΟΙΝΙΚΑΣ CLUB καθιερώνεται και δημιουργεί το δικό του φανατικό κοινό, αποτελώντας το νούμερο ένα χώρο διασκέδασης στα δυτικά προάστια της Αθήνας.    

 

VIDEO

Grand Opening Φοίνικας club Χαιδάρι