ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

211 770 99 71

FABRIQUE 46 CLUB

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

4.96/5 - (27 ψήφοι)

ΕΝΑΡΞΗ

11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

00.00

ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ

90€/6

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ

15€

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Λεωφόρος Κηφισίας 46, Μαρούσι

ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

TAG CLOUD

FABRIQUE 46 CLUB

Ένα νέο νυχτερινό κέντρο ανοίγει τις πύλες του και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού και θα το καταστήσει ένα από τα πιο κομβικά και glamorous σημεία mainstream εκτόνωσης όχι μόνο των βορείων προαστίων αλλά και ολόκληρης της πόλης. Είναι το Fabrique Club Athens στη περιοχή Αμαρουσίου κοντά στο Mall, εκεί που στεγάζονταν το Cristal, ένα νυχτερινό κέντρο με ιστορική σημασία.

ΜΑΡΟΥΣΙ-FABRIQUE 46 CLUB

Η μεταμεσονύκτια Λεωφόρος Κηφισίας και ακόμα πιο εύκολα η Αττική οδός, θα σε οδηγήσουν στον κόμβο του μεγάρου του ΟΤΕ (στο δαχτυλίδι) Λεωφόρος Κηφισίας 46. Ο χώρος του Fabrique Club Athens είναι πρόσφατα ανακαινισμένος με μινιμαλίστικα στοιχεία διακόσμησης και vintage πινελιές. Το όλο σύνολο δημιουργεί ένα μοναδικό κλίμα ζεστασιάς και οικειότητας. Το Fabrique Club Athens, αποτελεί σταθερή αξία στη περιοχή του Αμαρουσίου και meeting point νεαρού κυρίως κοινού. Συγκεντρώνει καλό κόσμο, προσωπικότητες της show biz, φωτομοντέλα, αθλητές από κάθε γωνιά της Αθήνας.

CLUB FABRIQUE 46

Στα decks οι καλύτεροι Djs, βάζουν φωτιά στη διάθεση των θαμώνων, αναμειγνύοντας διάφορα είδη μουσικής, easy listening, pop, R&B, House, με ελληνικές επιτυχίες δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ανεπανάληπτη στην νυχτερινή διασκέδαση. Οι λάτρεις της μουσικής μόλις βρήκαν τον απόλυτο προορισμό στο Fabrique Club Athens. Οι καινοτόμες ιδέες και τα parties θα αποτελέσουν ένα νέο κεφάλαιο στη νυχτερινή διασκέδαση και θα συναρπάσουν. Και όλα αυτά με τιμές απόλυτα προσαρμοσμένες στην πραγματικότητα της εποχής. Η πρόταση λοιπόν για μια εγγυημένη νυχτερινή διασκέδαση, είναι δεδομένη στο Fabrique Club Athens, μια εγγυημένη πρόταση εκτόνωσης των συναισθημάτων μας στη καλή και ποιοτική διασκέδαση, ένας must προορισμός που κανένας δεν πρέπει να χάσει.