ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

211 770 99 71

CLUB/BARS

ikratisi.gr - Κρατήσεις σε clubs

Στο ikratisi.gr και στη στήλη «CLUBS & BARS» μπορείτε να βρείτε  έναν πλήρη οδηγό bars & clubs ανά κατηγορία και περιοχή που λειτουργούν την περίοδο αναζήτησής σας. Οι πληροφορίες αφορούν αναλυτική παρουσίαση της εικόνας εμφάνισης του club η bar, της εξυπηρέτησης (service) από τους εργαζόμενους, του είδους της μουσικής εικόνας, τις ημέρες λειτουργίας, την ώρα προσέλευσης και τις τιμές εισόδου ή φιάλη. Στο ikratisi.gr ενημερώνεστε καθημερινά για το ποια μαγαζιά λειτουργούν τις ημέρες που εσείς επιλέγεται για τη νυχτερινή σας έξοδο στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε το Club η το Bar που θέλετε και να συμπληρώσετε την φόρμα για να κάνετε τη κράτησή σας. Αφού τελειώσετε με την υποβολή φόρμας αμέσως ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για επιβεβαίωση της κράτησης. Εναλλακτικά μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 2117709971 ή 6971744121(Vodafone) ή 6933463458(Cosmote) και να κάνετε την κράτηση σας. Το ikratisi.gr ενημερώνει καθημερινά τη λίστα των νυχτερινών μαγαζιών clubs και bars ώστε να έχετε αρκετές επιλογές για τη βραδινή σας έξοδο.

Μέσα στη στήλη θα βρείτε φωτογραφίες των Clubs όπως και οδηγίες για την διεύθυνση και τον τρόπο μεταφοράς από το σημείο που εσείς θέλετε προς τον τόπο προορισμού μέσα από μια επαναστατική μέθοδο του GOOGLE. Στο ikratisi.gr μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε clubs τα οποία παίζουν ελληνική ή mainstream ή house μουσική ή ανάμεσα σε bars με jazz ή ethnic ακούσματα. Για οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να μας στείλετε mail στο site μας και να σας απαντήσουμε μέσα σε λίγα λεπτά.

Το ikratisi.gr είναι το πιο ενημερωμένο site στην Ελλάδα και σας παρουσιάζει τα καλύτερα και πιο γνωστά Bars και Clubs. Σε κάθε μαγαζί υπάρχει ανάρτηση με τη τιμή εισόδου και τη τιμή φιάλης ώστε να ξέρετε κάθε στιγμή ποια είναι η οικονομικότερη λύση για εσάς και τη παρέα σας. Κάντε κράτηση σε Club και καλή διασκέδαση!