ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

211 770 99 71

CLUB 22

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

4.83/5 - (124 ψήφοι)

ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ

Κιάμος, Αντύπας

ΕΝΑΡΞΗ

13 Οκτωβρίου 2017

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

23.00

ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ

Πέμπτη

Κανονική τιμή 160€/4

Φοιτητικη τιμή 120€/6

Παρασκευή

Κανονική τιμή 160€/4

Φοιτητικη τιμή 130€/6

Σάββατο 

Κανονική τιμή 150€/4

Φοιτιτική τιμή 150€/6

 

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ

15€

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Λεωφόρος βουλιαγμένης 22, αθήνα

ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

iKRATISI

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 22, Αθήνα

Κάντε κράτηση στο Club 22: 211 770 99 71

CLUB 22 ΚΙΑΜΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ

CLUB 22

Ένα νυχτερινό κέντρο, σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση, είναι το Club22 που βρίσκεται στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 22, δίπλα στο νυχτερινό κέντρο Central 22. Στη σκηνή του Club22 φέτος παρουσιάζονται ο Πάνος Κιάμος, και φήμες θέλουνε δίπλα του να είναι ο Νίκος Κουρκούλης. Το Club22 είναι ένα νυχτερινό κέντρο με υπέροχο επιβλητικό διάκοσμο και πολύ καλή διαμόρφωση χώρου. Τα τελευταία χρόνια το Club22 έχει χαρακτηρισθεί κέντρο διασκέδασης υψηλής αισθητικής. Στην πασίγνωστη αυτή, πίστα πολλά ονόματα της μουσικής έχουν δώσει έντονες και αξέχαστες στιγμές διασκέδασης. Είναι σημείο συνάντησης για το Αθηναϊκό κοινό και παρέχει άνετη πρόσβαση αφού βρίσκεται λίγα μέτρα από το μετρό και τη στάση Ακρόπολη. Με την ονομασία Club22 ξεκίνησε να λειτουργεί την περίοδο 2012. Πριν την ανακίνηση που έκανε ο επιχειρηματίας, την περίοδο της δεκαετίας του 80 και 90, λειτουργούσε με το όνομα La Mamounia και Prime. Ήταν από τα καλύτερα clubs της περιόδου αυτής, αλλά επίσης και χώρος που δόθηκαν διάφορες συναυλίες.

Τηλέφωνο κρατήσεων CLUB 22

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ CLUB 22

Ο μοναδικός ερμηνευτής Πάνος Κιάμος, βρίσκεται στο Club22 για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και δίπλα του φήμες λένε ότι θα είναι ο Νίκος Κουρκούλης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, διασκεδάζει το κοινό του με ιδιαίτερο αγαπητό τρόπο και είναι ο τραγουδιστής εγγύηση για δυνατές συγκινήσεις. Αυτή τη περίοδο ο Πάνος Κιάμος είναι στα καλύτερά του, το άλμπουμ «Από αστέρι σε αστέρι» και το τραγούδι «Τρελοκομείο» βρίσκεται στις πρώτη θέση του Official IFPI Airplay Chart. Ο Πάνος Κιάμος είναι ο τραγουδιστής που θα χαρίσει όμορφες στιγμές διασκέδασης στο Αθηναϊκό κοινό του Club22. Ο Νίκος Κουρκούλης είναι ο τραγουδιστής που συμπληρώνει το σχήμα, στο κέντρο διασκέδασης. Τέσσερα χρόνια απείχε από τη νύχτα και τα κέντρα διασκέδασης αφού είχε αφιερωθεί στην οικογένεια του στην Αυστραλία.

 ΑΝΤΥΠΑΣ CLUB 22

Ο Νίκος Κουρκούλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη βόρειο Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Καβάλα. Το μικρόβιο της μουσικής όπως λέει ο ίδιος το κόλλησε από τον πατέρα του που έπαιζε κιθάρα και από την γιαγιά του που έπαιζε μπουζούκι. Εκτός από τις ικανότητες σε διάφορα μουσικά όργανα, ο Νίκος Κουρκούλης έδειξε από μικρός ότι έχει ταλέντο και στη φωνή του. Τα πρώτα βήματα τα κάνει στα πανηγύρια και στους γάμους τραγουδώντας διάφορα τραγούδια και κερδίζει εντυπώσεις όσων των ακούνε.

Όταν ενηλικιώθηκε ο Νίκος Κουρκούλης συνεργάζεται με διάφορους καλλιτέχνες στη Θεσσαλονίκη. Γρήγορα φθάνουν επαγγελματικές προτάσεις να τραγουδήσει στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Ο Νίκος Κουρκούλης εμφανίζεται σε διάφορες πίστες της Αθηναϊκής νύχτας, δίπλα σε μεγάλα ονόματα και αποκτά τεράστια εμπειρία. Η αναγνώριση δεν αργεί και το 1997 κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία BMG ο πρώτος μεγάλος δίσκος του Νίκου Κουρκούλη με τίτλο «Κίνδυνος». Περιέχει 12 τραγούδια όπως «Εσύ τα λες», «Κίνδυνος», «Μείνε», «Μαγικά ταξίδια», «Άσε με», «Όμορφη σαν αμαρτία», «Μελαγχολικά μου μάτια» κ. ά. Ο δίσκος έχει ικανοποιητικά αποτελέσματα σε πωλήσεις και ο Νίκος Κουρκούλης αρχίζει και ξεχωρίζει μεταξύ των καλλιτεχνών για την αυθεντική λαϊκή φωνή του εύκολα αναγνωρίσιμη. Το 1998 ο Νίκος Κουρκούλης κυκλοφορεί τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Παίζεις με τη φλόγα» και το ομότιτλο τραγούδι γίνεται μεγάλο hit την εποχή εκείνη. Γρήγορα ο δίσκος γίνεται πλατινένιος και περιλαμβάνει 13 τραγούδια όπως «Της ζωής μου τα φεγγάρια», «Παίζεις με τη φλόγα», «Τα παιδιά των φαναριών», «Το πρώτο βήμα», «Πυρετός», «Μια σελίδα αναμνήσεις», κ. ά. Οι δισκογραφικές επιτυχίες συνεχίζονται τα επόμενα χρόνια και ο Νίκος Κουρκούλης κυκλοφορεί τους δίσκους με τίτλους 2000 «Μια νύχτα στον παράδεισο», 2001 «Μόνος μου», 2004 «Τώρα», 2006 «Ζούμε μεγάλες στιγμές», 2007 «Τόσες μέρες…τόσες νύχτες», 2008 «Σε περιμένω», 2011 «Η σκέψη μου μόνο».      

ΚΡΑΤΗΣΗ CLUB 22

Ο Πάνος Κιάμος και ο Αντύπας, ενώνουν την πορεία τους πάνω στην πασίγνωστη αθηναϊκή πίστα Club22 και υπόσχονται αξέχαστες στιγμές διασκέδασης. Το τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων είναι 211 7709971.

CLUB 22 ΤΙΜΕΣ

Η κανονική τιμή είναι στα 160€/4 και οι φοιτητικές τιμές είναι κάθε πέμπτη με 120€/6 και κάθε παρασκευή με 130/6.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΟ CLUB 22

Για κρατήσεις στο club 22 μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά μέσω του site ή τηλεφωνήστε στο 2117709971

VIDEO

Πάνος Κιάμος - Τρελοκομείο - Official Audio Release