ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

211 770 99 71

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

4.96/5 - (113 ψήφοι)

ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ

Καλίδης, Καραδήμος, Νάζης

ΕΝΑΡΞΗ

10 Φεβρουαρίου 2017

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Παρασκευή, Σάββατο

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

22.30

ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ

Παρασκευή 

Κανονική τιμή 

120€/4

Φοιτιτική τιμή

90€/6

Σάββατο

Κανονική τιμή

120€/4

Φοιτιτική τιμή 

90€/6

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ

10€

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Λεωφόρος Κηφισίας 7, Μαρούσι

ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

iKRATISI

Διεύθυνση Αυτοκίνηση : Λεωφόρος Κηφισίας 7 Μαρούσι

Κράτηση στην Αυτοκίνηση : 2117709971

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΚΑΛΙΔΗΣ ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΝΑΖΗΣ

Η Αυτοκίνηση βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 7 στο Μαρούσι στο ύψος του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ. Είναι ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά των βορείων προαστίων. Ιδρύθηκε από τον επιχειρηματία Μάκη Σαλιάρη. Την εποχή του 1980-1990 το ρεπερτόριο της Αυτοκίνησης ήταν μουσική ντίσκο, ποπ αλλά και μεγάλες ροκ ξένες επιτυχίες. Ήταν το μεγαλύτερο κλαμπ των βορείων προαστίων αλλά και των Αθηνών. Το 2011 ο Μάκης Σαλιάρης επιχειρεί να ξανανοίξει την Αυτοκίνηση αλλά μετά από ένα μήνα λειτουργίας αναγκάζεται λόγω οικονομικών προβλημάτων να ξανακλείσει. Τελικά οι πόρτες του ιστορικού live stage ανοίγουν τον Οκτώβριο του 2014 και υποδέχονται τον Διονύση Σχοινά μέχρι τον Μάιο του 2015. Τον χειμώνα του 2015 ξεκινάει την σεζόν στην Αυτοκίνηση ο Στέλιος Ρόκκος. Η Αυτοκίνηση την σεζόν που εμφανιζόταν ο Διονύσης Σχοινάς αλλά και την σεζόν των εμφανίσεων του Στέλιου Ρόκκου σημειώνει τεράστια επιτυχία. Έτσι δίκαια η Αυτοκίνηση απέκτησε τον τίτλο του πιο διάσημου live stage της πρωτεύουσας. Είναι το νυχτερινό μαγαζί που χαρίζει στιγμές διασκέδασης μέχρι το πρωί και αποδεικνύει ότι η καλύτερη διασκέδαση είναι σε χώρους που επικρατεί απόλυτα η μουσική, ο χορός και άριστοι ερμηνευτές με τις μεγάλες τους επιτυχίες. Την χειμερινή σεζόν 2016 η Αυτοκίνηση υποδέχτηκε ένα μεγάλο όνομα στο καλλιτεχνικό στερέωμα, τον Stan. Ο ταλαντούχος ερμηνευτής και στιχουργός με την αξεπέραστη φωνή και τους χιλιάδες φίλους του χάρισε μεγάλες βραδιές  στη πίστα της Αυτοκίνησης από τον Οκτώβριο 2016 μέχρι 14 Ιανουαρίου 2017, μαζί με την Χριστίνα Σάλτη και την Animado. Σύντομα θα ανακοινωθεί η πρεμιέρα του νέου σχήματος στην Αυτοκίνηση, που θα εντυπωσιάσει, με τους Πάνο Καλίδη, Δημήτρη Καραδήμο και Κωνσταντίνο Νάζη. 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΚΑΛΛΙΔΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Σε ηλικία 20 ετών ο Πάνος Καλίδης ξεκίνησε δειλά στην αρχή να τραγουδάει επαγγελματικά  σε διάφορα μαγαζιά της Δράμας και της Ξάνθης, αλλά πολύ γρήγορα ξεχώρισε από τους άλλους τραγουδιστές, αφού διέθετε τα προσόντα και έτσι το όνομά του έγινε γνωστό στους κύκλους της διασκέδασης. Δεν άργησε να έλθει η πρόταση από επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης να τραγουδήσει σε νυχτερινό μαγαζί της συμπρωτεύουσας και έτσι άνοιξε διάπλατα η πορεία του ως λαϊκός καλλιτέχνης. Το 2005 κάνει το πρώτο του άλμπουμ με τον τίτλο «Πάνος Καλίδης» με δώδεκα υπέροχα τραγούδια όπως το «Άσε με μόνο μου» και «Κι ας έρθουν πίκρες» και αποδεικνύει ότι ο Πάνος Καλίδης με την φωνή του και την λαϊκότητά του είναι αυτός που θα γεμίσει τα νυχτερινά μαγαζιά και θα προσφέρει διασκέδαση στο κοινό. Την ίδια χρονιά κατεβαίνει στην Αθήνα και εμφανίζεται στο «Caramela» μαζί με την Φλώρα Θεοδώρου και το μαγαζί είναι sold out για πολλές ημέρες από το Αθηναϊκό κοινό που θέλει να γνωρίσει τον νέο με την υπέροχη φωνή. Την επόμενη σεζόν το 2006 ο Πάνος Καλίδης κυκλοφορεί το δεύτερο του cd, με τίτλο «Είσαι η αιτία», σε στίχους του Χριστόδουλου Σιγανού και μουσική του DJ Valendino, που γίνεται χρυσό από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας και παράλληλα κυκλοφορεί και ο νέος δίσκος του «Μόνο εσύ» με 15 υπέροχες επιτυχίες. To 2008 o Πάνος Καλίδης κυκλοφορεί ένα max single με πέντε νέα τραγούδια και ένα club mix με τίτλο «Ψυχούλα μου» σε στίχους και μουσική του Πάνου Καπίρη. Τα τελευταία singles του Πάνου Καλίδη κυκλοφόρησαν το 2016 και είναι το «Κου Πεπε» σε μουσική του Χριστόδουλου Σιγανού και στίχους του Χριστόδουλου Σιγανού και Valentino και «Θα αμαρτήσω» σε μουσική και στίχους του Χριστόδουλου Σιγανού. Την χειμερινή σεζόν 2016 ήταν παρέα με τον Λευτέρη Πανταζή στο «Caramela». Φέτος το 2017 ο Πάνος Καλίδης  θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Δημήτρη Καραδήμο και τον Κωνσταντίνο Νάζη στην Αυτοκίνηση και μαζί θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που έχει μόνο στόχο την διασκέδαση.

ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Δημήτρης Καραδήμος είναι ένας ποπ-λαϊκός τραγουδιστής γεννημένος στη Θεσσαλονίκη. Ο ταλαντούχος ερμηνευτής δισκογραφικά έχει πολλά τραγούδια τα οποία έγιναν επιτυχίες.  Το 2013 ο Δημήτρης Καραδήμος τραγούδησε το «Πολύ σου πάει» σε μουσική και στίχους του Στέργιου Ρέππα. Το Φθινόπωρο του 2013 μαζί με Snapyourfingaz, Revo και  Joe Μinor, γνωρίζει την μεγάλη επιτυχία και γίνεται ευρέως γνωστός, με το τραγούδι «Παίρνω την ευθύνη».  Μια ακόμα επιτυχία για τον νεαρό ερμηνευτή Δημήτρη Καραδήμο έρχεται το 2014 με το τραγούδι «Παρεξήγηση»(έφαγες πόρτα) σε μουσική των Χριστόδουλου Σιαγανού,  Κωνσταντίνου Παντζή και σε στίχους των Χριστόδουλου Σιγανού και  Valentino. Ο Δημήτρης Καραδήμος το 2015 κυκλοφορεί το single «Μη σταματάς» σε μουσική του Χριστόδουλου Σιγανού και στίχους του Χριστόδουλου Σιγανού και Valentino. Επίσης το Φεβρουάριο 2016 σε μουσική και στίχους των ιδίων ο Δημήτρης Καραδήμος κυκλοφορεί το τραγούδι με τον τίτλο «Σε θέλω». Με τους ίδιους καταξιωμένους συνθέτες και στιχουργούς τον Ιούλιο του 2016 ο Δημήτρης Καραδήμος κυκλοφορεί, το τραγούδι με τον τίτλο «Πλανήτης γη» και τον Νοέμβριο το «Μάτια μου γλυκά παραπονιάρικα». Φέτος το 2017 θα τον απολαύσουμε μαζί με τον Πάνο Καλίδη και τον Κωνσταντίνο Νάζη στην Αυτοκίνηση. 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΝΑΖΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Νάζης είναι ο τραγουδιστής που συναντήσαμε για πρώτη φορά στο X-Factor, τη σεζόν 2010-2011. Το πραγματικό του όνομα είναι Κωνσταντίνος Αναστασιάδης. Είναι ένας νέος ανερχόμενος ταλαντούχος ερμηνευτής και δισκογραφικά έχει πολλές επιτυχίες. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Παρά το γεγονός ότι κανείς άλλος στην οικογένειά του δεν ασχολήθηκε με το τραγούδι, ο Κωνσταντίνος έδειξε από μικρός την προτίμησή του στην τέχνη της μουσικής. Οι σπουδές του στη φωνητική για επτά χρόνια (με δασκάλους τον Χρήστο Λυριτζή και τον Άκη Δείξιμο), στην κιθάρα για οκτώ χρόνια και στο σολφέζ dictee για πέντε χρόνια, το αποδεικνύουν. Το πτυχίο θεωρίας - αρμονίας δίνει στον νεαρό Κωνσταντίνο τις καλλιτεχνικές του βάσεις, ο ίδιος, ωστόσο, πάντα ανήσυχος σπούδασε και κατέχει πτυχίο και στον τομέα music sound technology. Το 2011 κυκλοφόρησε τον πρώτο του single με τον τίτλο «Παζλ» από την δισκογραφική εταιρία LYRA. Το 2012 ο Κωνσταντίνος Νάζης, κυκλοφόρησε μια νέα επιτυχία με τον τίτλο «Πιο κοντά» σε μουσική του Dj Pantelis και στίχους της Νικολέτας Περάκη, από την εταιρία Sugar Factory Records.  Το 2015 ο Κωνσταντίνος Νάζης κάνει επιτυχία το τραγούδι «Θέλω τα δικά σου τα φιλιά» σε μουσική και στίχους του ιδίου και του Αποστόλη Μαλλιά. Στα τέλη του 2015 συνεργάζεται με τους Knock Out και χαρίζουν το τραγούδι «Όταν πονάω το γλεντάω σε μουσική και στίχους Zanis Blasin, ένα κομμάτι με χορευτικό ρυθμό. Το 2016 κυκλοφορεί δύο τραγούδια το «Σε όλα ναι» σε μουσική του Χριστόδουλου Σιγανού και στίχους Χριστόδουλου Σιγανού και Valentino, και το τραγούδι με τον τίτλο «Εγκεφαλικά» σε μουσική και στίχους των ιδίων συνεργατών του. Ο Χρήστος Νάζης θα εμφανίζεται στην Αυτοκίνηση μαζί με τον Πάνο Καλίδη και τον Δημήτρη Καραδήμο.   

ΤΙΜΕΣ ΦΙΑΛΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η τιμή της φιάλης για την αυτοκίνηση είναι 120€/4 άτομα. Η φοιτητική τιμή είναι Παρασκευή 90€/6 άτομα και το Σάββατο 110€/6 άτομα.     

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η διεύθυνση της Αυτοκίνησης είναι Λεωφόρος Κηφισίας 7, Μαρούσι δίπλα στο Νοσοκομείο Υγεία.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Κρατήσεις για το σχήμα Καλίδης - Καραδήμος - Νάζης στην αυτοκίνηση μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας ή μπορείτε να καλέσετε στο 2117709971

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

Η ώρα προσέλευσης είναι 23.30

 

VIDEO

Πάνος Καλίδης - Κου Πεπε (Valentino Mix) I Panos Kalidis - Kou Pepe Official Audio 2016