ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

211 770 99 71

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ SUMMER CLUB

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

5/5 - (20 ψήφοι)

ΕΝΑΡΞΗ

13 ΜΑΙΟΥ 2016

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΣΑΒΒΑΤΟ

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

00.00

ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ

100€/4

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ

15€

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Διαδόχου Παύλου 20, Γλυφάδα

ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

TAG CLOUD

Διαδόχου Πάυλου 20, Γλυφάδα.

Κάντε κράτηση στο ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ SUMMER CLUB: 211 770 99 71

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ SUMMER CLUB

Τα πρώτα καλοκαιρινά openings βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ πηγαίνει παραλία και ονομάζεται ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Summer Club. Βρίσκεται στην Διαδόχου Παύλου 20 στη Γλυφάδα, στον χώρο που άλλοι το θυμούνται ως Cataralla, άλλοι ως Dream City, και άλλοι ως W Poolside Dreams. Ο νέος ανανεωμένος χώρος θα είναι ανοικτός κάθε  Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ SUMMER CLUB

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο και τραπέζια δίπλα στην πισίνα και κάτω από τα αστέρια του αττικού ουρανού οι βραδιές θα είναι εντυπωσιακές. Κάθε Παρασκευή θα συμμετέχουν live γνωστοί καλλιτέχνες, το Σάββατο πασίγνωστοι Djs θα βάζουν φωτιά στα decks με τα πιο γνωστά RnB, Dance, και House κομμάτια και κάθε Κυριακή αφιέρωμα στα Ελληνικά pop hits.  

ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ SUMMER CLUB

Το ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Summer Club θα γράψει ιστορία με τα parties του. Οι πιο έμπειροι Djs με τα πιο ανεβαστικά, ξεσηκωτικά, hits θα δώσουν κέφι και ατελείωτο ρυθμό. Οι υπεύθυνοι του ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Summer Club θα ετοιμάσουν εκπλήξεις με συνεχώς ανανεωμένα happenings και events. To ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Summer Club θα είναι ο νούμερο ένα προορισμός για το καλοκαίρι 2016.